parkview_crop
Nieuwe eigenaars keren terug met hun boodschappen in een huis met drie slaapkamers in Tielt - T-Park project
Bovenaanzicht van een zeer groot park met vijver in de woonwijk van Tielt
tielt nieuw park
tielt immobel
tielt nieuw park geluwestraat

nieuw project

T•Park - Tielt

Heerlijk wonen op ’t ritme van de natuur

— In een oogopslag

Welkom in T-Park: een gezellige nieuwe woonbuurt op de grens tussen stad en
natuur. Een rustgevende plek waar de uitzichten groen zijn en het wooncomfort uitzonderlijk. Hier woont u met de Tieltse binnenstad binnen handbereik, maar toch is het de ontspannende natuur die alle aandacht trekt.

— Troeven van dit project

SVG
Middenin een groen park
SVG
Overal dichtbij
SVG
Elegante architectuur
SVG
Doordachte en elegante architectuur met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Filmbestand

Prachtig park in de achtertuin

Absolute blikvanger van de nieuwe woonbuurt is het uitgestrekte buurtpark dat samen met de moderne woningen wordt aangelegd en dat de hele buurt een extra dimensie geeft. Een prachtige groene zone van 5Ha die de rustgevende sfeer van de beekvallei tot bij de bewoners brengt en heel wat extra troeven op tafel gooit.

Er komen wandel- en fietspaden, speelzones, rustbanken, bloemenweides, een waterbekken, een grote zandbank en een nieuw stuk bos. Stuk voor stuk elementen die jong en oud uitnodigen om van het
buitenleven te genieten en die het leven in deze buurt echt aangenaam maken.

Contacteer ons voor meer info

— Het project

Wat dit moderne nieuwbouwproject zo buitengewoon maakt?

Het feit dat over alle aspecten goed nagedacht is. Ligging en oriëntatie, omgeving, architectuur, indeling van de woningen, verschillende woningtypes, gebruikte materialen en duurzame, innovatieve toepassingen: elk aspect proberen we op een zo intelligent mogelijke manier te benaderen, zodat het plaatje uiteindelijk voor alle bewoners klopt.

Het resultaat is een duurzame, elegante en gezellige nieuwbouwwijk met een heel divers woningaanbod. Van appartementen en starterswoningen tot ruime rijwoningen en zelfs vrijstaande woningen voor grotere gezinnen: iedereen vindt hier zijn gading. Hoewel geen twee woningen in T- Park helemaal hetzelfde zijn, hebben ze één ding wel gemeen: ze zetten maximaal in op woon- en leefcomfort zodat u zich meteen thuis voelt.

Contacteer ons voor meer info

Bezoek de wijk

map T-park
A couple with their child

"Winkels bevinden zich op wandelafstand van het groene T-Park. Ook de trein- en busstations van Tielt zijn vlot bereikbaar. Wonen in Tielt is echt een aanrader"

— Nick (33), Chloé (3), Jeff (32)

— Duurzaam wonen aan het park

T-Park is een gloednieuwe, duurzame woonoase in de Tieltse stadsrand. De unieke combinatie van stadsleven, modern wooncomfort en rustgevende natuur maken van deze nieuwe buurt een aangename plek waar mensen zich van de eerste minuut thuis voelen. Een rustgevende plek ook, waar loskomen van de dagelijkse stress en bezigheden heel natuurlijk komt.

Afbeelding
parkview_crop
Afbeelding
Nieuwe eigenaars keren terug met hun boodschappen in een huis met drie slaapkamers in Tielt - T-Park project

Bijna Energie Neutraal: goed voor uw portemonnee

T-Park wordt Bijna Energie Neutraal-gebouwd. Alle woningen hebben een E-peil dat lager is dan E30. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen voor de bewoners. Dankzij duurzame en innovatieve technieken zoals een warmtenet geniet u hier van een lage energiefactuur en een permanent aangenaam leefklimaat. Tegelijkertijd zijn er aan een BEN-woning ook fiscale
gunstmaatregelen verbonden. Wist u dat u voor een woning in T-Park de eerste vijf jaar slechts 50% van de onroerende voorheffing betaalt? Kiest u voor de optionele zonnepanelen, dan duikt het energiepeil van uw woning onder E20 en betaalt u zelfs helemaal géén onroerende voorheffing.

Beschikbaar aanbod

woonkamer

Gesloten bebouwing met 3 of 4 slaapkamers

De ideale starterswoning of uitvalsbasis die voldoet aan al uw noden.

living_tielt

Halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en in te richten zolder

Perfect ontworpen woningen van verschillende oppervlaktes, met of zonder fietsenberging, garage of kantoor. Helemaal op maat van uw behoeftes.

terras

Open bebouwing tot 4 slaapkamers

Ruime, luchtige woningen in een groen kader.

Wilt u meer weten over uw droomplek?

Plan een bezoek
project

Kopen bij Immobel Home, hoe werkt dat?

 1. We maken kennis +-

  Tijdens deze afspraak helpen we u om het project en de ligging te visualiseren en om u meer te vertellen over onze aanpak.

 2. We helpen u verder +-

  Op basis van uw wensen stellen we de mogelijkheden in detail voor. 

 3. U maakt uw keuze +-

  Hebt u nog vragen over het gebouw, de materiaalkeuzes en de afwerkingsmogelijkheden van uw toekomstige woning? Wij helpen u kiezen.

 4. Welkom thuis! +-

  We begeleiden u tijdens het hele aankoopproces, van bij de ondertekening van het compromis tot de overhandiging van de sleutels.

Contacteer ons voor meer info

Vul het onderstaande formulier in en we zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Velden met een * zijn verplicht